Регистрация на ново закупен уред с промоционална гаранция.

Молим да ни извините за затруднението и предварително Ви благодарим за отделеното време.

 

Какво е промоционална гаранция? Това е допълнителен гаранционен срок от 24 месеца, който ви се предоставя безплатно за определени модели уреди. Тук Вие не можете да регистрирате уредите със стандартна гаранция.

 

Защо е необходима тази регистрация? Тази регистрация е необходима за провеждане на качествено и пълно гаранционно обслужване. Посредством данните, които ние придобиваме от тази регистрация, ние определяме необходимостта от покриваемост на сервизната услуга, необходимост от сервизни специалисти и оборудване и наличността от резервни части на територията на Р. България. Освен това при загуба или унищожаване на оригиналната гаранционна карта, данните от тази система, ще Ви осигурят право на ползване на безплатен гаранционен сервиз.

 

Кои данни са важни? Ние акцентираме върху данните за уреда. Вашите персонални данни като (Име, адрес и телефонен номер са желателни. Много е важно да въведете реален e-mail адрес.

 

Какво да направим преди да пристъпим към регистрацията? За извършване на регистрацията трябва да сте се запознали с данните на уреда. Всеки наш уред притежава фирмен стикер, на който са записани основните параметри и данни на уреда.

 

Ако сте записали тези данни и сте запознати с инструкцията за попълване можете да пристъпите към регистрация.

 

0:2> ?@54AB02;O20 AB8:5@0