Уважаеми клиенти! В тази форма е възможна регистрация на уред САМО с нормална гаранция 36 месеца!

За регистрация на промоционална 5 годишна гаранция молим Ви посетете сайта на Горене България или чукнете тук!

 

Премини към регистрация:

Регистрация на ново закупен уред с промоционална гаранция.

Молим да ни извините за затруднението и предварително Ви благодарим за отделеното време!
Защо е необходима тази регистрация? Тази регистрация е необходима за провеждане на качествено и пълно гаранционно обслужване. Посредством данните, които ние придобиваме от тази регистрация, ние определяме необходимостта от покриваемост на сервизната услуга, необходимост от сервизни специалисти и оборудване и наличността от резервни части на територията на Р. България. Освен това при загуба или унищожаване на оригиналната гаранционна карта, данните от тази система, ще Ви осигурят право на ползване на безплатен гаранционен сервиз.
Кои данни са важни? Ние акцентираме върху данните за уреда. Вашите персонални данни не са необходими за нуждите на следпродажбеното обслужване и поради тази причина ние не ги изискваме. желателно е да въведете реален e-mail адрес, защото на него ще получите потвърждение на регистрацията. Ако все пак не желаете можете да направите справка за Вашата регистрация на телефон: 088 22 66 900. Регистрационните форми не попадат пот регулацията на директива GDPR за защита на личните данни.
Какво да направим преди да пристъпим към регистрацията? За извършване на регистрацията трябва да сте се запознали с данните на уреда. Всеки наш уред притежава фирмен стикер, на който са записани основните параметри и данни на уреда.
Ако сте записали тези данни и сте запознати с инструкцията за попълване можете да пристъпите към регистрация.
Инструкция за попълване на регистарционната форма
Какво представлява производственият стикер?
Къде се намира производственият стикер?
 
Премини към регистрация:

Сервиз на Gorenje
ТЕЛЕФОН
0882 266 900
 

Вече сте купили уред Gorenje и може да бъдете спокойни, защото знаете, че в случай на неприятно събитие или възникнал проблем, Вие може да разчитате на нас да приведем уреда Ви отново в работен режим възможно най-бързо.
За нашите уреди – гаранционни или не, сервизни услуги се осигуряват от фирма „Г сервиз“ АД. Фирмата специализирана в областта на обслужването на домакинска техника на територията на Република България и по силата на сключен договор с „Горене България“, „Г Сервиз“ е единственият упълномощен сервиз за уредите за територията на страната.
При проблеми или необходимост от съвет по отношение на Вашия уред и неговото функциониране, не се колебайте да се свържете със сервизните центрове. На предоставените телефони може да получите информация както за гаранционното и за извънгаранционното обслужване обслужване на уредите, както при нужда от консултация свързана с доставка на резервни части и консумативи. Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти, от които ще получите съдействие за всичко, свързано с Вашият проблем.